dinsdag 23 april 2013

¡Breakfast at..... Zuid!

Een vrije dag en zon is de perfecte combinatie om te starten met een ontbijtje op het strand. Mijn favoriete strandtent is ook dit jaar weer: Zuid op het "stille strand" dat tussen Scheveningen en Kijkduin ligt.


De strandtent en naam bestaan al jaren, maar sinds een jaar is het helemaal gerestyled en zowel binnen als buiten een geweldige plek.Je kun er heerlijk mediterraans eten of van een heerlijk "Zuid" ontbijt genieten. Ik koos vandaag voor een sandwich met home made makreelsalade. Bijna vakantie!Ik kijk nu al uit naar de warme zomer avonden om na mijn werk met een roseetje of witte wijn naar de zonsondergang te kijken. Dan vergeet je meteen dat je die dag gewerkt hebt.


Maar ook als het nog niet zo warm is, is dit een super plek om met een wijntje bij 1 van de mooie industriële kachels van de zonsondergang te genieten.Je moet wel even een wandeling door de duinen maken om er te komen, maar dat is de moeite meer dan waard!

Foto's:
¡Muy Bien!
Wieringspad, slag 11
2583 VB Den Haag


A sunny day off is the perfect combination to have Breakfast at the beach. My favorite place on the beach is even this year at Zuid at the "silent beach" between Scheveningen and Kijkduin in The Hague. The beach house and name are the for years, but last year it got a restyling and now the inside and outside look wonderful. You can have a lovely Mediterranean meal or enjoy a "Zuid" breakfast. This morning a choose a sandwich with home made mackerel salad. Just like if I am on Holliday! I am looking forward to warm sunny evenings so I can go there after work, sipping some Rosé or white wine and enjoying sunset. Even when it is cold, it is a good place to be to sit with a glass of whine at ne of he nice industrial heaters. You have to make a walk along the dunes to get there, but it is worth to visit!

8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend fijne plek... ziet er heel erg uitnodigend uit!!! Bedankt weer voor je leuke tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fantastisch mooie strandtent :)!!! Wat een superinrichting: ik krijg enorm zin om daar een x te zitten als ik in de buurt ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk die strandtenten he? Ik woon vlakbij Zandvoort en in de zomer gaan we vaak al s ochtends vroeg en dan heerlijk ontbijten, wat lezen.... Dan hoef je niet ver te rijden voor een vakantiegevoel! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker! Ik hou er van, lekker. Gelukkig woon ik in Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Ik zou ook wel wat dichterbij het strand willen wonen, lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie tip, binnenkort ga ik voor een nieuwe klus naar Den Haag...plak ik er dit stukje strand aan vast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn op het stille strand nog meer leuke plekken. Als je tips wil, mail me dan even!

   Verwijderen
 7. inderdaad wat je zegt Anneke, de moeite van de duinwandeling waard. Een gaaf plekje om de zon in zee te zien zakken! :)

  BeantwoordenVerwijderen