zondag 21 april 2013

¡Blog-shoptour Den Haag!

Niets leuker dan een dagje shoppen met bloggers!
Altijd goed voor een dagje met leuke mensen en inspirerende winkels.

In Den Haag komen er steeds meer leuke winkels en restaurantjes bij. Deze winkels zijn vaak buiten het centrum, dus vandaar het idee om een keer een shoptourtje door Den Haag te plannen. Via Twitter had ik al veel contact met Caroline van LIVlicious blog en zij wilde dit graag samen organiseren. Wat een leuk en inspirerend mens is dat! Al brainstormend op een terrasje met lekkere koffie, zijn de plannen vandaag concreet geworden.

Zaterdag 8 juni is het zover... Een blog-shoptour door leuke straatjes in Den Haag, design, vintage en natuurlijk de kringloop! Dus deze week alles rondbreien en de mensen informeren dat we eraan komen :-) We hebben er super zin in en jij hopelijk ook!

Aanmelden kan via deze link, helaas maar een beperkt aantal plaatsen maar als het een heel groot succes is volgen er vast meer :-)

Waar we o.a. langs gaan?
Mooi Muf, Tas-ka en winkeltjes in de Piet Heinstraat.

Mooi Muf


Tas-ka
Hopelijk schijnt de zon en kunnen we van koffie, lunch en een wijntje op een terras genieten. Vergeet vooral je fototoestel of telefoon en je portemonnee niet!

Foto's:
¡Muy Bien!

Zie jullie op zaterdag 8 juni 2013

Groetjes
Caroline & Anneke


3 opmerkingen:

  1. Hoi, wat een leuk initiatief! 8 juni kan ik helaas niet, maar ik wil een volgende keer zeker mee! Leuk! Groetjes Marit

    BeantwoordenVerwijderen